Tuesday, October 2, 2012

September Foodie Penpals - What I sent

And to check a photo of what I sent to Rachel, go to Silver & Green's lovely Facebook page. Again, this was my first time so I had as much fun trying to think of what I wanted to send as I was afraid it would be lost in the mail or she wouldn't like it. All's well that ends well.

What I sent [in words]:

- a known Portuguese brand of piri-piri sauce, along with a recipe of the famous Portuguese chicken piri-piri
- a small bottle of Port wine [it goes beautifully with a lot of desserts]
- a can [I was afraid a bottle would break on the way] of a known Portuguese brand of olive oil
- ovos moles [a delicacy from where I live, made of egg yolks and sugar]

Can't wait for next time!


***


E para verem uma foto do que enviei à Rachel, vão à página de Facebook da Silver & Green. Mais uma vez, esta foi a minha primeira vez por isso diverti-me a pensar no que queria enviar mas também tive receio que se perdesse no correio ou que ela não gostasse. Tudo está bem quando acaba bem.

O que enviei [em palavras]:

- uma marca conhecida de molho piri-piri, juntamente com uma receita do famoso frango piri-piri português
- uma garrafinha de vinho do Porto [fica maravilhoso com uma série de sobremesas]
- uma lata [tinha medo que se enviasse uma garrafa se partisse no caminho] de uma marca portuguesa conhecida de azeite
ovos moles [um doce de onde vivo, feito com gemas e açúcar]

Mal posso esperar pela próxima vez!

2 comments:

  1. Isn't it fabulous discovering new ingredients or items from the other side of the world! :) That looks like a delicious dessert!

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's fantastic: it makes you re-think your every-day-reality and spice it up. ;)

      Delete