Sunday, August 28, 2016

Breakfast: Avocado Toast and Pecans // Pequeno almoço: Tosta com Abacate e Nozes Pecan



Summer often means
#timeforplayingbreakfast 
- that is, having the time to think about new ingredients I want to try for breakfast, or traditional ones but in ways I've never tried before or don't really use when all that's on my mind is getting to work on time.


Here's a simple idea which is really quick to prepare: avocado toast.


Ingredients:

1 ripe avocado
pecan nuts
whole grain thin toasts




Cut the avocado in half, take out the pit, scoop out the avocado pulp into a bowl and mash it into a paste. Then spread the paste onto the toasts, placing a pecan on each toast (or you can chop the pecans and sprinkle the toasts if you prefer).

See? Quick and easy!


Enjoy!

p.s. Ah! The glass behind? That's for next time. ;)

And don't forget to check TRENDING RECIPES instagram account from now and then: @trendingrecipes
O verão costuma significar 
#tempoparabrincaraopequenoalmoço 
- isto é, ter tempo para pensar em novos ingredientes que quero experimentar ao pequeno almoço, ou em ingredientes tradicionais mas em formas que nunca experimentei ou não costumo usar quando tudo o que me passa na cabeça é chegar a horas ao trabalho.

Aqui fica uma ideia simples que é rápida de preparar: tosta de abacate.


Ingredientes:

1 abacate maduro
nozes pecan
tostas finas integrais




Cortem o abacate ao meio, tirem o caroço, retirem a polpa do abacate para uma taça e esmaguem para fazer uma pasta. Barrem a pasta nas tostas, colocando uma pecan em cima de cada tosta (ou podem picar as pecans e polvilhar as tostas se preferirem).

Vêem? Rápido e fácil!


Bom apetite!

p.s. Ah! O copo lá atrás? Isso fica para a próxima vez. ;)

E não se esqueçam de ir dando uma vista de olhos à conta de instagram do TRENDING RECIPES de vez em quando: @trendingrecipes


4 comments:

  1. A very nutritious and delicious breakfast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes: I'm just in love with avocado lately. :) Have a great week, Angie.

      Delete
  2. Adoro abacate, um pequeno almoço bem delicioso

    ReplyDelete