I'll take two-layered anything any day. Layers can be masks. Layers can be identity. Layers can be body. They can be soul. And if one layer is all about that peanut butter and the other one is chocolate, even better. Ingredients: CUPCAKES: 2 eggs 125g Sidul sugar 125g butter 125g flour 80g peanut butter chips 1 tablespoon Segredos da Tradição chocolate liqueur ICING: 100g cream cheese 50g butter 80g Sidul powdered sugar 1/2 tea spoon vanilla extract Whisk the eggs and the sugar. Add the butter, the flour, the chocolate liqueur and finally the peanut butter chips. Fill cupcake paper cases half way and take them to the oven for 17 minutes at 170ºC. For the frosting, beat the butter, cream cheese, powdered sugar and vanilla extract. Enjoy! | Por mim prefiro qualquer coisa que tenha duas camadas seja em que ocasião for. Camadas podem ser máscaras. Camadas podem ser identidade. Camadas podem ser corpo. Podem ser alma. E se uma camada for de manteiga de amendoim e a outra de chocolate, ainda melhor. Ingredientes: CUPCAKES: 2 ovos 125g açúcar Sidul 125g manteiga 125g farinha 80g pepitas de manteiga de amendoim 1 colher de sopa de licor de chocolate Segredos da Tradição COBERTURA: 100g queijo creme 50g manteiga 80g açúcar em pó Sidul 1/2 colher de chá de extrato de baunilha Batam os ovos e o açúcar. Acrescentem a manteiga, a farinha, o licor de chocolate e finalmente as pepitas de manteiga de amendoim. Encham as formas de papel até metade e levem-nas ao forno durante 17 minutos a 170ºC. Para a cobertura, batam a manteiga, o queijo creme, o açúcar em pó e o extrato de baunilha. Bom apetite! |
Wednesday, February 18, 2015
Peanut Butter and Chocolate Cupcakes // Cupcakes de Manteiga de Amendoim e Chocolate
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This sounds like a delicious combo for cupcakes!
ReplyDeleteDo you know when you feel you've had too many but you still can't stop? These will make you feel that way. ;)
DeleteGood to see you post again! This is terrific stuff -- so much flavor. My kind of food. :-) Thanks!
ReplyDeleteThank you! I can't find enough words to tell people how addictive these are. ;)
DeleteOlá Alex,
ReplyDeleteSem dúvida estes lindos cupcakes são um lanche perfeito, tanto o visual como a combinação de sabores.
Beijo,
Vânia
Obrigada, Vânia. Beijinhos e bom fim de semana!
DeleteOh Alex, these cupcakes look awesome...nothing like peanut butter paired with chocolate...
ReplyDeleteEnjoy the rest of your week :)
Thank you, Juliana. :)
DeleteAlex these cupcakes look georgeous and delicious!!
ReplyDeleteThank you so much, Gloria!
DeleteI love how you have used liqueur in these - something new for me to try :)
ReplyDeleteI wanted a hint of chocolate without turning the cupcakes into bombs and... I honestly enjoyed the result, too. :) Have a great weekend!
DeleteLove the look of these! I am obsessed with making cupcakes!
ReplyDeleteMe, too. :D
DeleteGosto muito de cupcakes e os teus estão sem sombra de duvida muito tentadores.
ReplyDeleteMuito obrigada! Bom fim de semana!
DeleteAlex, esses cupcakes são de deixar qualquer um com vontade de comer. Parabéns, ótima receita.
ReplyDeleteBeijos, que Deus abençoe o seu final de semana,
Pri!!
www.receitaesperta.com.br
Muito obrigada pelas palavras, Priscila. Um excelente fim de semana!
DeleteBem!!!!!!!!!!!, esses cupcakes têm um aspecto fantástico......
ReplyDeleteBjkas
Obrigada, Tila!
Deleteque apetitosos parece me tão bem e tão saborosos.
ReplyDeletewww.ocantinhodosgulosos.blogspot.pt
São, pois. :)
DeleteThese cupcakes look scrumptious, Alex. I love the combo of peanut butter chips and chocolate.
ReplyDeleteThank you, Angie. :)
DeleteSim senhor, aqui estão uns cupcakes com sabores muito bem combinados. Gostei muito, Alex!
ReplyDeleteUm beijinho
Vanda
Muito obrigada, Vanda.
DeleteAlex these cupcakes would be a huge hit in our house, so many layers of flavours.
ReplyDeleteThank you so much for your words. :) Have a great weekend!
DeleteObrigada! Tentei dar ali o toque do chocolate sem abusar, se não era uma bomba relógio e gosto do resultado. Beijinhos e bom fim de semana!
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