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2 for me, 1 for you, 2 for me, 1 for you, 2 for me... |
Simply mix 2 cups of sugar, 1 cup of flour, 2 cups of milk, zest of 1 lemon and 3 eggs. Pour the batter in small tart pans and bake in the oven to 150ºC for 20 minutes.
Question: I have a pomegranate left in my fruit basket and a lot of free time next weekend. Any suggestions?
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Argh! Consigo... quase... tocar no fim-de-semana. Ora aí está mais uma razão para acabar este dia agitado de uma forma doce: com queijadas de leite super-fáceis-de-fazer e um convite para alguns amigos virem tomar um chá.
Simplesmente bate 2 chávenas de açúcar, 1 chávena de farinha, 2 chávenas de leite, raspa de 1 limão e 3 ovos. Deita a mistura em pequenas formas e leva a cozer no forno a 150ºC durante 20 minutos.
This looks easy and delicious! How about a pomegranate salad? Love the colour of pomegranates... they are so gorgeous!
ReplyDeleteI think I'll do just that! Thank you, Mich!
DeleteQue cor fantástica adquiriram essas queijadinhas, gosto imenso desses bolinhos, ficam óptimos...
ReplyDeleteOs seus devem estar uma autêntica delicia ! :-)
Beijinhos
Oh e eu que até me contenho às vezes no açúcar, acho que desta vez ficou no ponto: doce o suficiente sem ser enjoativo. Só tenho um problema depois de os fazer: como aos 3 e 4 de uma vez. :P
DeleteThese look so pretty! I use pomegranate seeds in my salads, or to make jewelled cous cous. If you want, you can make ice cubes with them for pretty summer drinks, or add to vodka and pomegranate juice for a sundowner :)
ReplyDeleteGreat ideas, Tandy! It seems I'm going to have to buy more pomegranates, because now I want to try all all of them.
DeleteWhat cute little tarts!
ReplyDeleteThank you! Not many left. ;)
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