"Numa casa portuguesa fica bem pão e vinho sobre a mesa ... " Ingredients: 270ml water 2 tablespoons oil 1 teaspoon salt 3 tablespoons sugar 2 and a half tablespoons powdered milk 3 and a half cups of seed flour 1 teaspoon baker's yeast 100g sesame seeds Add the ingredients in this order and let it bake for about 3 hours and a half for a 750g bread. Enjoy a slice of this bread with softened butter or a pumpkin and walnut jam! | "Numa casa portuguesa fica bem pão e vinho sobre a mesa ... " Ingredientes: 270ml água 2 colheres de sopa de óleo 1 colher de chá de sal 3 colheres de sopa de açúcar 2 colheres e meia de sopa de leite em pó 3 chávenas e meia de farinah de sementes 1 colher de chá de fermento de padeiro 100g de sementes de sésamo Adicionem os ingredientes por esta ordem e deixem cozer durante cerca de 3 horas e meia para um pão de 750g. Deliciem-se com uma fatia deste pão com manteiga amolecida ou com doce de abóbora e noz! |
Saturday, February 28, 2015
Sesame seed bread in the bread machine // Pão de sementes de sésamo na máquina de fazer pão
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Alex, your bread is gorgeous! I bet your whole house smelled amazing as it was baking. Have a super weekend!
ReplyDeleteThank you! Oh, yeah! (And boy, do I love the smell of freshly baked bread...) Have a wonderful week!
DeleteIt has turned out perfect. I love both golden brown crust and moist crumb.
ReplyDeleteThank you, Angie. Have a great week!
DeleteHá séculos que não utilizo a minha MFP, Adorei o teu pão.
ReplyDeleteBjkas
Também eu, Tila. O que até é estranho, com este frio. Ai, pão quentinho.. Nham! Beijinhos e boa semana!
DeleteThanks great blog
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